Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wat anderen van ons vinden...

Glenn Langenbach geplaatst op Mar 17, 2020 0:13 AM

12 Maart 2020 Zij wij getrouwd op unieke locatie Orpheus in Apeldoorn. Daar hadden wij het podium als dansvloer. Frank heeft groot feest van gemaakt . Binnen noodtime wist hij welke muziek aan sloeg en is de hele avond dans vloer in grote getallen gebruikt. Echt super dat jij dj was voor de avond. Super bedankt, Jeroen en Glenn

Fiona Stoger geplaatst op Dec 18, 2019 1:14 AM

Frank/DansfeestDJ verzorgde de muziek van ons jaarlijks Coffeelicious eindejaarsfeest! Het was een ontzettend gezellig feestje. Alle voetjes waren vd vloer! Zeer sympathieke man! Neemt overigens ook zijn eigen lichten etc mee. Ik kan hem zeer aanbevelen.

Koen en Jolanda geplaatst op Dec 1, 2019 8:18 PM

Geweldig feest gehad door Frank! Zeer goede DJ, excellente muziekkeuze, goede opbouw van de sfeer en ook nog eens een heel vriendelijke man.

Monique Worm geplaatst op Nov 24, 2019 12:38 PM

Een surprise party voor mijn man Jos gevierd op 23 november voor zijn 60ste verjaardag. Met DJ Frank. Het was super gezellig. Goede muziek. Speelt goed in op het publiek. In èèn woord top. Zeker een aanrader.

Ro &Jo Vleuten geplaatst op Oct 21, 2019 4:00 PM

19 oktober 2019 Hebben wij een super verjaardagsfeest gevierd.Wil dat slagen op een manier zoals wij dat vieren dan heb je natuurlijk gezellige gasten nodig maar ook zeer zeker een TOP DJ En dat is Frank Mossink zeker .Hij voelt daadwerkelijk aan wat de gasten willen. Geluid,prima,lichtinstallatie ook prima.Wat een TOP avond .Frank ,bedankt en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Liefs Ro &Jo ❣

Annemart Janssen geplaatst op Oct 20, 2019 10:44 PM

Een fantastisch feestje, op een geweldige locatie met Frank als DJ op zaterdag 12 oktober. Beter kan niet en dansend 50 jaar worden is helemaal niet erg! Ik kan het iedereen aanraden, dank je wel :)

Ellen weijsters geplaatst op Sep 30, 2019 3:32 PM

Zaterdag avond Frank als dj op ons feest mogen hebben. Een superavond gehad. De dansvloer stond de hele avond vol! Muziek van nu afgewisseld met verzoekjes en vele hits door de jaren heen! Voor ieder wat wils! Het was echt in 1 woord TOP!!! Dank je wel Frank!������

Anita Kunst - Stichting Fit-Art geplaatst op Sep 30, 2019 12:00 PM

Zondag 29 september heeft Frank tijdens ons jubileum van onze stichting een hele fijne sfeer kunnen neerzetten! Ons publiek was zeer divers van 4 tot wel 93 jaar! Alle muziekstijlen kwamen voorbij. Frank voelt goed aan wat nodig is! Aanrader dus! Tineke en ik kijken met veel plezier terug op ons feestje in kader van 5 jarig bestaan! Nogmaals dank Frank!

Ans geplaatst op Sep 16, 2019 1:18 PM

Mijn 50 jarig feestje is mede dankzij DJ Frank een onvergetelijke avond geworden. Frank heeft goed geluisterd naar mijn wensen en speelde erg goed in op de gasten. Er zat een prachtige opbouw in de avond met een knallend slot! Frank bedankt! Groetjes Ans

Louise & Ron Vogel geplaatst op Sep 8, 2019 7:52 PM

Net zoals op ons 25 jarig huwelijksfeest heeft Frank gisteravond ons 30 jarig huwelijksfeest tot een onvergetelijke avond gemaakt. Dankjewel Frank, muziek is helemaal jouw ding! Wij hebben genoten van alles.

Marielle Bus geplaatst op Sep 5, 2019 3:41 PM

Vijftig worden is helemaal niet erg als je dit doet in een gezellig café met lieve vrienden en familie, en met muziek door Frank! Dankjewel Frank, wat een heerlijke dansavond heb je voor me verzorgd! zo wil ik ieder jaar wel een feestje!

Herman en Martine geplaatst op Aug 18, 2019 1:39 AM

Op zaterdag 8 juni hebben wij een feest gegeven omdat wij allebei 50 geworden waren. Via via zijn we in contact gekomen met Frank en er was direct een hele goeie klik tijdens het kennismakingsgesprek. Tijdens het feest heeft hij op de juiste momenten de perfecte platen gedraaid waardoor iedereen het geweldig naar zijn zin had. Mede dankzij Frank is het een topavond geworden waar en vrienden en familie nog over napraten!! Nogmaals bedankt voor de fijne avond en bij ons volgende feest ben je er zeker weer bij! Lieve groet Herman en Martine

Belinda & Jacqueline geplaatst op Jul 1, 2019 1:50 PM

Op 29 juni 2019 trouwden wij. Dat hebben we enórm gevierd. Je kunt zoiets alleen enórm vieren als de muziek goed is. En die wás goed! Je hebt ge-wél-dig gedraaid en wij, maar óók onze gasten, hebben ervan genoten! Dank, dank, dank!

Marco van den Born geplaatst op Jun 2, 2019 7:04 PM

Zaterdagavond 1 juni heb ik mijn 50e verjaardag gevierd bij zalencentrum Berentsen in Loo. Op aanraden van Wout zijn wij in contact gekomen met DJ Frank van Dansfeestdj, Frank heeft deze avond voor ons geweldige dansmuziek gedraaid. Mede door hem en het personeel van Berentsen hebben wij een top avond gehad. Wat een geweldig feest! Bedankt Frank voor deze super avond.

Ietje van den Berg geplaatst op May 26, 2019 10:32 PM

Gisteren 25 mei vierde ik mijn 65e verjaardag en Frank draaide de hele avond voor ons te gekke dans muziek. Hij voelt haarfijn aan wat de dansers willen. Echt fantastisch gedaan! Bedankt Frank! k ben heel blij dat ik voor Frank heb gekozen, een aanrader!

Richard en Lisanne Ribbink geplaatst op May 23, 2019 10:19 AM

Afgelopen 10 mei heeft Frank op onze bruiloft gedraaid. Wat een leuke en vriendelijke man, die precies weet welke sfeer er bij iemand past. Jij hebt onze dag helemaal geweldig gemaakt. En dit hebben we veeeel gehoord afgelopen week! Wat een top feest. Iedereen stond op de dansvloer!!! Frank heel erg bedankt nogmaals!!!

Alex geplaatst op Mar 17, 2019 1:58 AM

Zaterdag 2 maart mijn 50ste verjaardag gevierd bij zalencentrum berendsen. We hadden deze avond een fantastische Dj Frank ik had nog nooit van hem gehoord maar op aanraden van zaal berendsen deze Dj genomen. En dat was een hele goede keuze vanaf begin van de avond tot einde van de avond wist hij sfeer te brengen met vele verzoeknummers en zijn eigen nummers. Hij draaide de muziek zoals afgesproken. Als we weer een feestje geven in de zaal dan reserveer ik gelijk weer DJ Frank. Frank mede dank zij jou hebben wij een top avond gehad.

Sjaak en Marion geplaatst op Dec 30, 2018 1:59 AM

Op 15 december 2018 vierden wij ons 40 jarige huwelijksfeest met onze familie en vrienden. Via het Olde Schop in Giesbeek zijn we in contact gekomen met Frank. Hem uitgelegd wat we precies wilden, een gezellig feest met muziek uit de 70's, 80's en 90's. Dansen als de gasten wilden en anders achtergrondmuziek. Frank voelde dit tijdens het feest precies aan en kreeg een ieder op de dansvloer. Samen met het personeel van 't Olde Schop in Giesbeek, heeft Frank invulling gegeven aan onze wensen en een onvergetelijk feest georganiseerd. We kijken samen met onze gasten met heel veel plezier terug op deze avond en genieten nog steeds na.

Viola & Jelle geplaatst op Dec 2, 2018 4:50 PM

16-11-2018 heeft Frank voor een knalfeest gezorgd als afsluiter van onze bruiloft. Tijdens een prettig en persoonlijk gesprek konden wij onze feestavond vorm geven. Hele goede DJ, goed voorbereid en alles zoals afgesproken. Wij hebben een avond gehad om nooit te vergeten. Heel erg bedankt Frank, Tot de volgende keer!

Pim en Mieke Reuvers geplaatst op Nov 28, 2018 4:01 PM

Op 19 november 2018 waren we 25 jaar getrouwd. Frank heeft op 24 november bijgedragen aan een spetterend Zilveren Feest met zijn heerlijke muziek. Hij voldeed hiermee helemaal aan onze wensen en we hebben volop genoten en gedanst. Het slot met één van onze favorieten, Pianoman van Billy Joel, was een hoogtepunt voor ons. Dank je wel Frank, mede namens de zeer tevreden bruiloftsgasten!

Ton van der Meijden geplaatst op Nov 26, 2018 11:38 AM

3 november heb ik mijn 50e verjaardag gevierd bij City Lounge Apeldoorn. Frank heeft de muziek voor zijn rekening genomen. Ik kan wel zeggen dat Frank onze huis DJ is. Dat is niet voor niets! Elke keer weer maakt hij er een fantastisch feest van. Wederom heel veel positieve reacties gehad.

Rick en Joyce geplaatst op Oct 22, 2018 11:34 AM

10-10-2018 zijn wij getrouwd en hebben we een feest gegeven bij 't Olde Schop waar Frank onze dj was. Het was een ontzettend mooi feest. Iedereen heeft genoten van de goede muziek keuze. Het was een onvergetelijke dag. Bedankt dat het mede dankzij jou zo mooi feest is geworden. Wij zouden frank zeker aanraden.

Karin en Marina geplaatst op Oct 22, 2018 9:33 AM

Wij wilde graag een gezellig feest voor onze 50 ste verjaardag en dat hebben we gekregen ook ! Vanaf het begin tot het eind heeft Frank onze familie vermaakt . Hij heeft goed aangevoeld wat voor sfeer er was en welke muziek er gedraaid moest worden. Mede door Frank hebben mijn tweelingzus en ik een onvergetelijke 50 ste verjaardag gehad. Wij hebben alleen maar hele positieve reacties gehad Dank jewel daarvoor.

Ineke van Buuren geplaatst op Sep 23, 2018 11:27 PM

Vanaf gister middag heeft Frank onze bruiloft van de juiste muziek voorzien. Super geregeld en wat een feest. Dank Frank en tot een volgende keer !!

Ineke van Buuren geplaatst op Sep 23, 2018 11:27 PM

Vanaf gister middag heeft Frank onze bruiloft van de juiste muziek voorzien. Super geregeld en wat een feest. Dank Frank en tot een volgende keer !!

Annemarie Keemers geplaatst op Sep 8, 2018 10:21 PM

Gisteren heeft Frank op ons bruiloftsfeest bij Huis de Voorst gedraaid. We zijn zo blij met deze keuze! Frank, je hebt onze avond onvergetelijk gemaakt. We kregen van iedereen te horen dat de muziek geweldig was en dat je zo goed aanvoelde wat passend was. Ons feest was buiten, maar het geluid was top! Ik zou je bij iedereen aanraden! Nogmaals bedankt! Freek en Annemarie

Freek & Niko geplaatst op Apr 4, 2018 8:01 PM

In februari 2018 hebben we een feest op locatie gevierd omdat ter gelegenheid van onze veertigste verjaardag. Frank verzorgde de muziek, en dat heeft hij top gedaan! De geluidskwaliteit en verlichting waren prima, hij voelde de sfeer goed aan, draaide heerlijke nummers, kreeg iedereen op de dansvloer, kortom: wij waren helemaal tevreden! Bij een volgend feest huren we hem zonder twijfel weer in! Dank!

Job Mantel geplaatst op Mar 27, 2018 0:51 AM

Frank heeft 5 jaar geleden op de bruiloft van onze zoon voor de muziek gezorgd en wat geweldig was het! Op 16 maart jl. heeft hij ook gedraaid voor het verjaardagsfeestje van mijn moeder die 81 jaar werd......wat een feest, jong en oud hadden het naar hun zin dankzij de muziek van Frank! Want uiteindelijk maakt de muziek je feestje! Wij raden Frank echt aan voor een geweldig feest.... dan kan je feestavond niet meer stuk!

Joan & Eddy geplaatst op Mar 26, 2018 11:21 PM

Hallo Frank, Dank dat je op onze bruiloft hebt willen spelen. Wel hebben er van genoten en zullen je zeker bij anderen aanraden. Groetjes!!!

Bart en Danique geplaatst op Jul 17, 2017 5:11 PM

Op 1 juli 2017 heeft Frank op onze bruiloft de muziek verzorgd tijdens ons feest en wat wás het een feest! Iedereen vond het fantastisch en hij kreeg iedereen aan het dansen. Super goed ingespeeld op waar er behoefte aan was op bepaalde momenten en van tevoren hele fijne kennismaking gehad. We hadden ons geen betere DJ kunnen wensen, dankjewel Frank! Echt helemaal top, enorme aanrader!!!

Michel & Melissa geplaatst op Jun 21, 2017 0:23 AM

In mei heeft Frank gedraaid op ons " samen 50 & 50 jaar samen" feest. Mede dankzij Frank is het het superfeest geworden waar wij van hebben gedroomd. Frank voelt perfect aan welke muziek hij moet draaien en krijgt iedereen in beweging. De honderden foto's die we hebben zeggen genoeg, daarop is te zien dat echt iedereen volop geniet. Complimenten!!

Marcel en Jacqueline van het Hof geplaatst op Jun 8, 2017 9:14 PM

Zaterdag 3 juni 2017 heeft dj Frank ons huwelijksfeest muzikaal omlijst. Vanaf de trouwceremonie tot aan het eind van het feest was het fantastisch. Dj Frank voldeed aan al onze wensen, voelt de sfeer en speelt daar perfect op in. De dansvloer was continu vol. Niet alleen wij, maar ook alle gasten zijn vol lof over de manier hoe Dj Frank een feest muzikale glans geeft.

Remco en Marlies Visée geplaatst op Feb 17, 2017 2:32 PM

In oktober 2016 zijn wij getrouwd, Frank heeft hier gedraaid. We zijn erg enthousiast op de manier hoe Frank inspeelde op onze wensen, meeging met het publiek en zijn totale show. Frank dacht met de voorbereidingen goed en fijn mee, tijdens het feest had hij alles tot in de puntjes toe verzorgd. Frank, heel erg bedankt voor jouw aanwezigheid!

M&M geplaatst op Feb 14, 2017 11:30 PM

In oktober 2016 heeft Frank wederom voor een groot feest gezorgd. Zijn muziek zorgt ervoor dat alle voetjes de dansvloer op gaan en blijven. Mede door de heerlijke muziek hebben we een topavond gehad. Ook onze gasten zijn laaiend enthousiast. Frank is vanaf heden onze huis-DJ!

Ilse geplaatst op Jan 18, 2017 7:37 PM

Frank heeft op onze bruiloft afgelopen september (2016) gedraaid, en het was fan-tas-tisch! Het contact voorafgaand aan onze dag verliep soepel. Wij hadden de wens om ook tijdens onze receptie achtergrond muziek te hebben, en dit was geen enkel probleem.Frank had snel door welke setting wij in gedachten hadden, zodat de avond één groot feest werd. Onze binnenkomst was sprookjesachtig en de muziek sloot hier perfect op aan. Hartstikke bedankt Frank!

Mark & Lisanne van den Berg geplaatst op Oct 28, 2016 2:40 AM

19 oktober 2016 heb je de muziek verzorgd op onze bruiloft we hoeven er niet uitgebreid te vertellen hoe het was. Het was gewoon in 1 woord geweldig, super bedankt. Liefs Mark & Lisanne

Hilde & Nick geplaatst op Aug 30, 2016 7:22 PM

Op 26 augustus 2016 heeft Frank aan onze huwelijksdag een mooie afsluiting kunnen geven dankzij een topfeest. Dankjewel Frank!

Sander en Cathelijne geplaatst op Aug 5, 2016 4:08 PM

Frank heeft tijdens onze bruiloft op 7 juli 2016 gedraaid. Ruim een jaar van te voren is het eerste contact al gelegd. Frank heeft de avond zelf perfect geregeld. Onze muziek keuze (foute jaren 90 party) was geen enkel probleem. Vriendelijk, rustig maar ook een echte gangmaker. De dansvloer is de hele avond niet leeg geweest! We raden Frank zeker aan!

Ashley Tax geplaatst op Jul 21, 2016 8:42 PM

Alweer een tijd geleden heeft Frank op onze bruiloft de muziek verzorgd. Frank wist er een goed feest van te maken, zodat iedereen op de dansvloer wou zijn. Frank voelde goed aan welke muziek wanneer geschikt was, liet de muziek goed in elkaar overlopen, hield rekening met onze muziekvoorkeur en was loyaal naar ons w.b. het negeren van enkele verzoeknummers. Een terechte aanbeveling!

L. Smid geplaatst op Jul 10, 2016 0:47 AM

1-7-16 heeft Frank muziek gedraaid tijdens onze bruiloft, hij heeft een zeer divers publiek weten te bedienen en in de benen gekregen! Van begin tot eind was de dansvloer the place to be! Frank super bedankt voor een onvergetelijk feest voor ons en voor vele gasten! We zullen je zeker aanbevelen bij andere.

Chris geplaatst op Apr 28, 2016 2:19 PM

Wow! Wat een dansfeest op onze bruiloft. Van begin tot eind heeft Frank de druk erop gehouden met fantastische kneiters van danshits met ruimte voor verzoekjes. Niet alleen alle gasten hebben er op los geswingd, zelfs het personeel ging helemaal los. Bedankt Frank, voor niet allen het toevoegen van glans, maar vooral de rijkelijke glitters op ons feest.

Jeroen van de Wetering geplaatst op Mar 29, 2016 2:54 PM

Zaterdag de 26e heeft Frank gedraaid op mijn feestje. Mede dank zij hem is het een gezellig feestje geworden. Goede muziek, verzoekjes geen probleem. Top!

Johan en Sandra van den Berg geplaatst op Dec 22, 2015 1:13 AM

Op 18 december 2015 hadden wij onze 'secret wedding'. De gasten werden uitgenodigd voor een verjaardagsfeest, maar wisten niet dat wij ter plekke zouden gaan trouwen. Frank zat in ons complot en heeft de aankondiging van het huwelijk fantastisch verzorgd. Na de korte ceremonie was het knallen met topmuziek! Wij raden Frank zeker aan voor een fantastisch dansfeest!

Carmen en John Frederiks geplaatst op Dec 20, 2015 2:51 PM

We hebben ontzettend leuke avond gehad. De muziek was perfect. Hij kreeg iedereen op de dansvloer. De licht en geluid was top. Echte aanrader. Frank je was top.

Caroline geplaatst op Sep 4, 2015 0:33 AM

Op zaterdag 20 juni hadden wij een feest georganiseerd voor de vrijwilligers van voetbalclub SO Soest. Het thema was Al Capone. Frank draaide in het begin hele toepasselijke nummers die echt bij die tijd hoorde en bij het casino wat we ook nog hadden. En later op de avond gingen de voetjes meer van de vloer met heerlijke dansnummers. Het was weer top Frank! Je weet altijd precies wat we willen.

Matty & Nienke geplaatst op Sep 1, 2015 2:03 AM

Op 28 augustus heeft Frank voor een Top feest gezorgd op onze bruiloft! De dansvloer was alsmaar gevuld en iedereen heeft genoten. Frank heeft goed aangevoeld welke muziek in de smaak viel. Wij hebben, zoals we daar op gehoopt hadden, heerlijk gedanst op onze bruiloft! Dankjewel Frank! Tot ziens op ons volgende feest!!! Ciao! M&N

Sander en Wieke Kooistra geplaatst op Aug 25, 2015 6:55 PM

Op 14-8-2015 heeft Frank van ons huwelijksfeest een fantastische feestavond gemaakt. Er werd gedanst van vanaf het eerste tot het laatste liedje. Frank heeft een fijne persoonlijkheid en voelt geweldig aan wat voor publiek hij heeft. Mega aanrader voor iedereen die een geweldig feest wilt.

Dennis & Ursula geplaatst op Aug 10, 2015 11:05 PM

Voor ons 2x50 jaar feest op 13 juni zochten we een dj en kwamen we al snel uit bij Frank. In de voorbereiding; was frank correct, vriendelijk, tikje bescheiden, mooie en bescheiden opstelling van de draaitafel (mooi), dacht met je mee daar waar het nodig was en dat is precies wat je nodig hebt bij de organisatie. De muziek heeft hij zeer goed ingevuld, voor een zeer gemêleerd gezelschap. Frank, we hebben een topfeest gehad en hebben mega genoten en ook zeker onze feestgangers! Bij een aantal feestgangers ben je opgevallen dus wie weet zien wel je nog eens in de toekomst. Succes!

Edwin & Yvette geplaatst op Aug 1, 2015 1:57 AM

Vrijdag 24/7/15 heeft Frank de muziek verzorgd op onze bruiloft. Wij en onze gasten hebben hier enorm van genoten. Frank weet precies welke muziek hij moet draaien en dat zorgt er ook voor dat de dansvloer bezet blijft. Ik heb zelf de hele avond op de dansvloer gestaan en ben er niet weg geweest, wij vonden het geweldig. We hebben samen ook gasten op de dansvloer gekregen die normaal niet in zijn voor een dansje, echt geweldig. Wij zullen Frank zeker aanraden. Frank wij willen je nogmaals bedanken voor ons geweldige feest!! Liefs Yvette en Edwin

arie v.d. heuvel geplaatst op Jul 30, 2015 4:15 PM

helaas is er op 9 juli van dit jaar een einde gekomen aan mijn leven als werkende. omdat ik alles vier wat er te vieren valt heb ik voor mijn collega's een afscheidsavond georganiseerd met lekker eten, een drankje en veel muziek. via een tip van iemand heb ik frank ingeschakeld voor de muziek. gevolg: een onvergetelijke spetterende avond met enthousiaste, dansende en springende collega's, die zich geweldig vermaakt hebben. en natuurlijk niet te vergeten de spierpijn de volgende dag. een mooier afscheid van mijn werkende leven kan ik mij niet voorstellen. het was gewoon "TOPPIE"

Dinemarie geplaatst op May 26, 2015 4:40 PM

Frank heeft van onze bruiloft op 15 mei een echt dansfeest gemaakt. Vanaf de eerste minuut is er volop gedanst, super! De sfeer was geweldig, mede doordat Frank prima aanvoelde wat er gedraaid moest worden. Enorm bedankt voor een topfeest!

Jobbin en Marielle geplaatst op May 24, 2015 10:14 PM

Frank heeft op 22-5-2015 op ons huwelijk feest gedraaid. Dit was een SUPER AVOND!!!!! . Er werd goed ingespeeld op het publiek en er is goed aandacht besteed aan onze wensen ivm muziek. Ook waren op locatie meerdere zalen en van de gasten daar kregen we veel de vraag wie onze DJ was omdat er TOP muziek gedraaid werd!! Kortom DJ Frank = een ABSOLUTE AANRADER!!!!!! Nogmaals heel erg bedankt voor ons topfeest!!!! onze gasten vroegen wanneer we weer zo'n feestje met ze gaan vieren ;)

Remco en Anouk geplaatst op Feb 20, 2015 2:53 PM

Frank heeft op ons verrassingsfeest gedraaid en ervoor gezorgd dat er de hele avond werd gedanst. Frank voelt de sfeer perfect aan en is erg prettig in de omgang. Frank bedankt en wellicht tot een volgende keer!

Richella en Bouke Spigt geplaatst op Feb 6, 2015 9:48 PM

wil je een feest waarbij iedereen staat te dansen? Zoek je een DJ die echt met je meedenkt? Frank is dan jouw man! Hij voelde precies aan wat wij en onze gasten leuk vonden. Volgens ons en onze gasten was hij echt een groot succes! Waanzinnig bedankt! Groetjes Bouke en Richella

Niels en Jill geplaatst op Dec 20, 2014 6:03 PM

Vorige vrijdag heeft Frank op onze bruiloft de hele avond plaatjes gedraaid en het was een super avond. Zowel wij als onze gasten waren en zijn vol lof!

John Janssen geplaatst op Aug 25, 2014 9:55 PM

Frank heeft gedraaid op mijn 50ste verjaardag. Het was fantastisch en er werd al vanaf vroeg in de avond geswingd. Frank bedankt!

Johana & Ron geplaatst op Aug 25, 2014 6:27 PM

Wednesday 20 Aygust was our wedding day. We had a very mixed group of people, from Netherlands and Latin America. Eveybody loved the music and many people where dancing. Frank delivered what he has promised, being a fantasic contribution to our Party. All was well prepared and music was a direct hit. Thanks Frank

Anita en Marcel de Grutter (Olst) geplaatst op Aug 24, 2014 3:33 PM

We zijn nog aan het na genieten van ons geweldige 2x50 jaar feest. Frank is een super DJ die maar 1 doel heeft, dat is er een geweldige avond van maken en dit geheel volgens wens van zijn opdrachtgever. Wij hadden een erg gemêleerd publiek van jong tot oud en met vele muziek smaken. Toch is de dansvloer niet leeg geweest en we hebben mensen spontaan de dansvloer op zien gaan die je er normaal nog met geen stok op krijgt! Tip voor anderen: Frank is niet zo maar een DJ en wil de zaken goed voorbereiden, maak daar gebruik van want een feest geven doe je niet elke dag. Frank, nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke avond en de prettige samenwerking!

Annika en Sander geplaatst op Jun 19, 2014 4:50 PM

Dag Frank, Via deze weg willen we je graag bedanken voor ons huwelijksfeest op 28 mei jl. Het was geweldig en precies zoals we graag wilden. Als mensen op zoek zijn naar een DJ zullen we je zeker aanraden. Hartelijke groeten, Annika en Sander

Bart en Djoni Laarkamp geplaatst op Jun 5, 2014 2:45 PM

Frank heeft op zaterdag 3 mei een knalfeest voor onze bruiloft verzorgd. We hadden ons geen betere dj kunnen wensen: de dansvloer was geen moment leeg en iedereen heeft een geweldige avond gehad. Zelfs degenen die niet verwacht hadden op de dansvloer te belanden, stonden er. En ook als bruidspaar waren we niet van de dansvloer te krijgen. Frank heeft goed naar onze wensen geluisterd en er een fantastisch geheel van gemaakt. Verschillende gasten hebben een visitekaartje meegenomen omdat ze erg onder de indruk waren. De mooiste complimenten voor Frank en voor ons waren "Als ik ga trouwen, wil ik het précies zo als vanavond" en "Met dit feest hebben jullie de lat goed hoog gelegd". Chapeau!

Marco en Pamela Hendriks geplaatst op Jun 5, 2014 1:31 PM

Wij zijn zaterdag 17 mei 2014 getrouwd en hadden Frank als dj. Wat een super feest!! De dansvloer stond vanaf het begin tot het eind vol en we hebben alleen maar positieve reacties gekregen van onze gasten!! Het was echt een geweldig mooie dag, en door Frank sloten we de dag af met een super geslaagd dansfeest!! Bedankt!!

Edo en Danielle Legters geplaatst op Jun 4, 2014 1:39 AM

Op vrijdag 30 mei zijn we getrouwd en heeft Frank voor ons de muziek verzorgd. En hoe! Bij aanvang van het avondfeest waren er nog een aantal kinderen aanwezig en hij heeft hen een klein half uurtje vermaakt door de muziek te draaien die zij mooi vinden en waar zij nog even op los konden gaan. Daarna heeft Frank heerlijke dance klassiekers gemixt met de hits van nu en dat beviel iedereen hartstikke goed. Er werd veel gedanst en vooral veel lol gemaakt. Een en al herkenbaarheid en daarop lekker uit je dak gaan! We hebben alleen maar positief commentaar terug gekregen nadien. Het was echt een TOP avond. Ik hoop dat bij een volgend feestje van één van onze gasten Frank mag draaien en wij ook weer mogen komen :-)

Rob en Myrte geplaatst op Apr 7, 2014 8:04 PM

Vrijdag heeft Frank bij ons trouwfeestje gedraaid. We hadden niet veel mensen, wat het des te moeilijker maakt er een dansfeestje van te maken. Frank wist super goed in te spelen o het publiek en velen hebben de hele avond staan dansen, top!

Stephan en Marlies Hagen geplaatst op Dec 17, 2013 9:44 PM

Afgelopen vrijdag hebben wij ons huwelijksfeest gevierd bij 't Olde Schop in Giesbeek. Frank Mossink heeft er werkelijk een knalfeest van gemaakt!! Via deze weg willen we jou dan ook bedanken voor alle goede zorgen voor en tijdens onze dag! In 1 woord GEWELDIG! Groetjes Stephan en Marlies

cilia geplaatst op Nov 30, 2013 7:05 AM

op 24 nov 2013 heb ik mijn sara feestje gevierd , met de muziek van frank nou suuuper !!! al mijn gasten vonden dat er top muziek gedraaid werd , zelfs mijn kleinkinderen van 3 tot 6 jaar vonden het leuk , want ook daar speelde frank op in ,, het was een zeer geslaagd feest heel erg bedankt , ook nog voor de verzoekjes die je hebt gedraaid !!!! TOP

Ton & Corine van der Meijden geplaatst op Nov 10, 2013 6:18 PM

Zaterdag 9 november hebben wij ons 25 jarig huwelijk gevierd. Dank zij jouw fantastische performance is dit een onvergetelijke avond geworden. Leuke muziek en mooie licht effecten.

Richard & Linda geplaatst op Aug 12, 2013 5:00 PM

We hebben een feest ter ere van veel gelegenheden gegeven en het moest dus een knalfeest worden. Daar heeft Frank zeker aan bijgedragen. Heerlijke muziek, mooie booth en een vrolijke DJ die mee swingt :-) Nogmaals dank, Frank.

Ton en Ingrid geplaatst op Aug 4, 2013 3:54 PM

Geweldig feest gehad op ons 25 jarig huwelijksfeest mede dankzij FRANK is het een onvergetelijk FEEST geworden nogmaals bedankt Frank.....op naar het volgende feestje.

Ramez en Judith geplaatst op Aug 3, 2013 9:26 PM

Frank, heel erg bedankt voor het perfecte feestje. Iedereen vond het echt leuk. We vonden je keuse voor muziek en nummers heel mooi en het paste precies met ons en onze gasten. Het was echt een gezellig en sfeervol festje.

Ton en Nini geplaatst op Aug 2, 2013 11:19 PM

Afgelopen 4 juni zijn wij in het huwelijksbootje gestapt, en heeft Frank voor ons een fantastisch feest verzorgd. De sfeer was erg goed, en iedereen heeft zich wel op de dansvloer gewaagd. Mede dankzij Frank hebben wij een geweldige dag mogen beleven. Bedankt!

SO Soest geplaatst op Aug 2, 2013 2:29 AM

Om onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet tijdens het afgelopen seizoen, hebben wij een feestavond georganiseerd. We kregen als tip om Frank in te huren. En daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Frank heeft alles tot in de puntjes in orde. Weet precies wat voor publiek hij voor zich heeft en weet jong en oud zover te krijgen om een dansje te wagen. Zo kreeg je een prachtige combi van ouderen die aan het stijldansen waren terwijl de jongeren er gewoon tussen stonden te dansen. En niemand vond het gek. Frank heeft ervoor gezorgd dat het een onvergetelijke avond is geworden.

gisela rietvelt geplaatst op Aug 2, 2013 0:14 AM

21 juni op onze trouwdag kon frank gelukkig draaien...wat een geweldige show..frank heeft echt gezorgd dat we een avond om nooit te vergeten hebben gehad....jong en oud ging los..veel complimentjes na de tijd van gasten gehad...als we 12.5 jaar getrouwd zijn vragen we hem zeker weer hahaha....serieus een echte aanrader!! Als persoon is het ook een top gast!! Bedankt frank!!!

Martijn Dekker geplaatst op Aug 2, 2013 0:08 AM

Dansfeestdj ingehuurd voor ons huwelijksfeest afgelopen juli.Super proffesioneel en Frank voelde precies aan wat de avond nodig had heerlijk geknald.Alleen maar tevreden gezichten.Bij een volgend feestje zeker weer Frank.

Han en Margit Manders geplaatst op Jun 4, 2013 2:22 PM

Afgelopen zaterdag zijn wij getrouwd en dit hebben wij 's avonds met een groot feest gevierd. De hele avond was voor ons een groot fesst dat voor een groot deel bepaald werd door Frank. De muziekkeus en de kwaliteit van het licht en geluid zijn door velen geroemd! Meerdere malen is ons gevraagd wie toch de DJ was. Zelf heb ik de hele avond op de dansvloer gestaan en deden mijn voeten het 's nachts letterlijk niet meer ....... ;-) Precies zoals ik het het liefste heb! Mocht ik ooit nog is iets te vieren hebben, dan weet ik 100% zeker wie de muziek mag verzorgen!! Heel erg bedankt!

Stefan en Annemieke de Blok geplaatst op Jun 3, 2013 2:56 PM

Afgelopen vrijdag zijn wij getrouwd en hebben wij een top feest gehad dankzij de muziek van Frank. De dansvloer was de hele avond gevuld en zelfs de collega's die zelf in deze branche werken waren razend enthousiast. Dat zijn zeer kritische geluidsmensen! Hij is echt een aanrader om op jullie aankomende bruiloft als dj in te huren! Wij hebben de avond gekregen zoals we hem hadden voorgesteld mede door Frank! Super bedankt!

Urbain Zonnenberg geplaatst op May 14, 2013 6:51 PM

Dat was nog eens een leuk feestje afgelopen zaterdag! Mede dankzij jouw muziek en lichtshow hebben we onze 50ste verjaardag geweldig gevierd. Ook de gasten waren laaiend enthousiast. Dank je wel!! Gr., Urbain en Marianne

Rocco en Abida Veurink geplaatst op May 8, 2013 1:56 AM

Vrijdag 19 april zijn wij getrouwd! Mede dankzij jou, Frank, hebben wij een superfeest gehad!! De kinderen hebben aan het begin van de avond ontzettend genoten en gedanst, wat een feest! En later konden wij helemaal "losgaan" op de dansvloer. We hebben alleen maar ontzettend genoten en veel positieve reacties gehad, dus helemaal goed! Je voelde iedereen goed aan, draaide erg leuke en pakkende muziek, kortom TOP. Nogmaals bedankt!

Veronique geplaatst op Apr 21, 2013 3:32 PM

Geweldig feest gehad bij ons thuis omdat ik 40 werd. Frank voelde de sfeer goed aan waardoor alle 60 gasten van verschillende leeftijden het naar de zin hadden. Non stop muziek van 20 tot 02 waardoor de stemming er goed in zat. Mooie lichteffecten en een indrukwekkende installatie. Frank is erg klantgericht en alles gaat in goed overleg. Een aanrader voor een goed, gezellig en sfeervol feest!

Inger geplaatst op Apr 20, 2013 1:20 AM

Frank voelt exact hoe hij de mensen op welk soort feest dan ook enthousiast kan krijgen! Geen gezwets tussendoor en mooie opbouw van geweldige muziek! Als kritisch stapmonster en muziekliefhebber kan ik DJ Frank echt aanraden!! Ook nog eens mooie lichteffecten en apparatuur etc.. Echt super!

Sonja & Annette geplaatst op Mar 18, 2013 11:56 PM

Op 23 februari heeft Frank gedraaid op onze bruiloft. Vooral jaren 70, 80 en 90 muziek. Sloeg bij iedere gast, en bij ons uiteraard ook, in als een bom. Wat een heerlijke avond hebben we allemaal gehad. Dank je wel Frank!

Thierry Sneijder geplaatst op Mar 17, 2013 4:04 PM

Wat een succes de 65 jarige verjaardag van mijn moeder! Met een geweldige DJ die perfect de sfeer heeft gemaakt, waardoor iedereen aan het dansen ging! Dank daarvoor!

Mark & Mariska Boetekees geplaatst op Jan 19, 2013 3:33 PM

Onze voeten zijn nog aan het bijkomen van het heerlijke feest ter ere van Mark zijn 40ste verjaardag! Wat een fantastische verassing dat jij er was en wat heb je er een top dansfeest van gemaakt! Bedankt!

Sonja Knipping geplaatst op Jan 17, 2013 6:11 PM

Afgelopen zaterdag gaf ik een feestje omdat ik 40 werd. Mede door Frank is het een geweldig dansfeest geworden, precies zoals ik gehoopt had. Heerlijke muziek, goed geluid en licht! Ik denk dat alle 60 gasten op de dansvloer hebben gestaan. Ik heb alleen maar enthousiaste reacties ontvangen. Volgende keer kies ik weer voor Frank. Echt een aanrader!

Patty geplaatst op Jan 5, 2013 6:15 PM

Wat een topper ben je frank! Iedereen vond het hartstikke leuk en mijn moeder was hysterisch over je.. Alleen maar lovende woorden :) Nogmaals super super super bedankt en tot de volgende keer! Groetjes Patty

Frans Willemsen geplaatst op Jan 2, 2013 11:52 PM

Op zaterdag 29-12-2012 hebben wij een feestje georganiseerd voor mijn vrouw die sarah was geworden.Twee culturen kwamen bij elkaar tw. Hollanders en Oostenrijkers.Het is mede door Frank een geweldig feest geworden. Frank je hebt het heel goed aangevoeld, heel erg bedankt!!

Ingeborg en Andre geplaatst op Nov 20, 2012 1:23 AM

Afgelopen zaterdagavond hebben we thuis in Utrecht een onvergetelijk en swingend feest gehad: top DJ, fantastische en indrukwekkende installatie, mega goede muziek, super klantgericht & uitstekende prijs/kwaliteit. Frank voelde de sfeer en t feestende gezelschap erg goed aan. Hij kan werkelijk alles draaien en dat van 20 tot 02 uur non-stop! De reacties van onze 70 gasten spreken voor zich: ab-so-lu-te aanrader.

Dirk geplaatst op Nov 6, 2012 1:02 AM

Naar aanleiding van het feestje bij Marloes (zie bericht 21 april) ook Frank gevraagd om op mijn 40e verjaardag de muziek te komen verzorgen. Het was fantastisch! Prima muziek om te keuvelen bij een biertje en een wijntje en daarna geweldig dansen tot in de kleine uurtjes. Een aanrader!

Eugenie van Schaik geplaatst op Nov 4, 2012 8:54 PM

Een van de wenskinderen van Make-A-WishNL wilde graag een echt discofeest met een echte DJ. Nou, die heeft hij gehad! Frank wist de 11 jarige kinderen goed aan het dansen te krijgen. Hij draaide niet alleen de favoriete muziek, maar betrok de kinderen bij het feest met een praatje, dance-battle en de mogelijkheid om zelf plaatjes aan te kondigen.Frank, bedankt, een wens is in vervulling gegaan!

Hans Hilhorst geplaatst op Oct 24, 2012 0:13 AM

Op zaterdag 20 oktober 2012 mijn 60e verjaardag gevierd in het bargedeelte van Eetcafe Centraal te Soest. De eerste twee uren van het feest draaide DJ Frank - zoals overeengekomen - rustige muziek voornamelijk afkomstig van mijn eigen playlist. Hierna vulde Frank de avond muzikaal geweldig in waarbij hij goed rekening hield met de mix van aanwezige jeugd en 45 plussers. Al met al een avond met volop reuring in de vorm van goede muziek, tevreden (dans) gasten en een DJ die zijn muzikale beloftes meer dan waard maakt. Chapeau en beslist bij mijn volgende feest weer Frank aan de knoppen!!

Wouter en Stephanie geplaatst op Oct 21, 2012 11:03 PM

19 oktober was onze grote dag. Frank heeft zijn belofte waargemaakt door een fantastisch bruiloftsfeest te verzorgen! De voetjes gingen veelvuldig van de vloer! De gasten waren ook dolenthousiast. Frank, heel erg bedankt voor dit geweldige feest.

Raymond & Martine geplaatst op Aug 27, 2012 7:53 PM

Vrijdag 24 augustus was onze trouwdag en 's avonds hadden wij dankzij Dansfeestdj Frank Mossink een spetterend feest! Hij mixte voor ons fantastische muziek voor onze openingsdans en hield de sfeer er de hele avond goed in. Er was heel sfeervolle en chique verlichting passend bij de locatie en de DJ-set was mooi compact en super professioneel. Ook de kennisnmaking vooraf, offerte en afhandeling vonden wij zeer professioneel. Frank, hartelijk dank!

Arjan Evers geplaatst op Jul 11, 2012 2:33 AM

Onze Casa Arie summer BBQ voor enkele tientallen mensen werd gewekdig opgeleukt door de perfect bij de sfeer passende muziek. Dan weer ingetogen, dan weer splashing. helemaal goed. De jongeren gingen uit hun dak....letterlijk op het dak :-) Deze sfeer hadden we nooit bereikt zonder de bijdrage van Frank. Thanks!

Johnny en Lian Verwaijen geplaatst op Jul 5, 2012 2:04 PM

Afgelopen zaterdag vierden we ons 15-jarig huwelijk met ongeveer 125 gasten. Wat een geweldig feest is het geworden! Ondanks de verschillen in leeftijd en achtergrond van onze gasten wist Frank met zijn muziekkeuze iedereen enthousiast te maken en op de dansvloer te krijgen. Ook het volume was goed: mensen die wilden kletsen konden elkaar goed verstaan terwijl het op de dansvloer één groot feest was. Frank, hartstikke bedankt voor jouw bijdrage in het succes van ons feest! En kijk niet raar op als je binnenkort in Polen moet draaien, want ook onze Poolse gasten waren dol-enthousiast over je!

Y van Beek geplaatst op Jun 16, 2012 2:38 PM

Vorige week hebben we een feestje georganiseerd ter ere van ons 12,5 jaar huwelijk, thuis, in de tent met 100 gasten. De muziek was SUPER! Precies zoals we hadden gehoopt. Frank wist de sfeer er goed in te brengen, er werd volop gedanst! Van begin tot einde was het feest! Frank, mede door jou hebben we een fantastische avond gehad! Afgelopen week nog veel positieve reacties ontvangen over de muziek. Ik zal je naam noemen bij een ieder die nog op zoek is naar een DJ en hoop je bij een volgende gelegenheid weer te zien! BEDANKT!!!

M.Boonders geplaatst op May 28, 2012 7:37 PM

Afgelopen vrijdagavond hebben we een onvergetelijk feest gevierd ter ere van ons 121/2 jarige huwelijk. Het was echt geweldig! Frank heeft exact aangevoeld wat onze gasten graag wilden horen! Er is ook supergoed ingespeeld op de kinderen! Er is volop gedanst en de reacties van onze gasten waren overweldigend! We zijn zeer, zeer tevreden. Hoewel je jezelf enorm goed hebt gepresenteerd die avond, zullen we je naam zeker laten horen aan iedereen die ook voornemens is een leuk feest te geven!Over 121/2 jaar weer hetzelfde concept! Superbedankt Frank!

Arnoud Supèr geplaatst op May 21, 2012 11:58 AM

Op 19 mei vierde ik mijn 50ste verjaardag met zo'n 100 gasten. Een tuinfeest waar na het diner met live muziek de tent werd omgebouwd en Frank een fantastisch dansfestijn verzorgde. De muziekkeuze, de kwaliteit van apperatuur en zijn enthousiasme heeft ons een heerlijk slot van deze avond bezorgd, waarvoor dank!! groet, Arnoud

Marloes geplaatst op Apr 22, 2012 0:56 AM

Gisterenavond mijn 40e verjaardag thuis gevierd voor 50 personen. Frank Mossink heeft de muziek fantastisch georganiseerd. Eerst heerlijke muziek maar zo dat er nog wel gelegenheid was om met elkaar te praten. Later op de avond werd er volop gedanst. Deze overgang heeft hij perfect aangevoeld. Veel enthousiaste reacties gekregen. Frank, bedankt voor de geweldige avond.

Mark de Vries geplaatst op Apr 7, 2012 11:59 AM

Voor ons bedrijfsfeest zochten we een DJ om de borrel te voorzien van gezellige muziek. Al snel wist Frank de sfeer er goed in te brengen en was de dansvloer vol. Alle oude discohits weer gehoord, ook verzoekjes voor nieuwe platen bleek geen punt. Zeker voor herhaling vatbaar. groet, Mark

Ingeborg Kloezeman geplaatst op Mar 25, 2012 9:36 PM

Vrijdag 9 maart was het grote discofeest op obs De sprengenpark in Apeldoorn. De kinderen waren natuurlijk helemaal blij dat er zoiets georganiseerd werd op school. De dj's zijn daarbij natuurlijk onmisbaar. Wat zin wij blij dat we Frank en zijn zoons gevraagd hadden, HELEMAAL SUPER!!! De kinderen wilden niet meer naar huis.... groetjes ingeborg

Marjolein en Koen B. geplaatst op Mar 18, 2012 3:35 PM

Vorige week hebben we ons trouwfeest gevierd, dansfeestdj.nl slaagde erin om ruim honderd man de vloer op te krijgen en de hele avond te houden ! Wat een feest, van begin tot het eind gezellig en later heel veel enthousiaste reacties gekregen van onze gasten. Deze dj is voor iedereen die gaat trouwen een aanrader ! Frank, bedankt voor een geweldige avond.

Robin de Jager geplaatst op Jan 16, 2012 5:18 PM

Onlangs een gala georganiseerd voor de Hogere Hotelschool in Apeldoorn. Voor de muzikale invulling van het gala hebben we Frank benadert en dit was zeker een groot succes. Naast professionele apparatuur, ook hippe en toepasselijke muziek! Zeker een aanrader. Groet Robin

Judith en Roy geplaatst op Oct 13, 2011 3:41 PM

Wij gaven onlangs een tuinfeest en er waren zo'n 35 mensen. Een tent was nodig voor de regen helaas, maar de muziek was SUPER!!! Echt lekkere dansmuziek en de sfeer zat er goed in. Als je een feest geeft en de muziek wil laten verzorgen, is dit een absolute aanrader!

Norma en Trees geplaatst op Oct 4, 2011 11:11 PM

Vorige week hebben wij een feest gegeven en hierbij 50 allerliefste vrienden uitgenodigd in de hoop er een gezellige middag en avond van te maken. Frank Mossink heeft het met zijn muziekkeuze gepresteerd om in no time iedereen op de dansvloer te krijgen en te houden!!! Een aantal gasten wilden zelf nog wat liedjes meezingen en hen werd spontaan de microfoon overhandigd zo konden zij de door hen aangevraagde nummers uit volle borst meezingen: hilariteit alom!! De dj voelde de sfeer erg goed aan en heeft voor ons een bijzonder belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van ons feest. Onze dank hiervoor Frank!!!

remonmossink geplaatst op Jul 31, 2011 11:39 AM

super frank! Als je net zo gaat draaien als toen in 1850 op het caterplein in apeldoorn, dan komt dat helemaal goed. Mail me eens de prijslijst als je wil, vanwege m'n taxigebeuren ken ik nog wel wat kroegbazen. Ik ga je zeker aanbevelen. Gr. Remon

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.