Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

geluid & licht

De ware kwaliteit van goed geluid op een geslaagd feest zit hem niet in een enorme hoeveelheid speakers of een oorverdovend volume. Kwaliteit is een lekker, warm geluid dat op de dansvloer wat harder klinkt maar waarbij tegelijk elders in de zaal een normaal gesprek te voeren is. Wij onderscheiden ons van andere dj's met een aangenaam volume dat voldoende power heeft maar altijd aangenaam blijft voor alle gasten. Wij werken met afspeelapparatuur van Pioneer en een actief geluidsysteem van Yamaha en Turbosound. 

Net zoals muziek een belangrijke sfeerbepaler is geldt dat ook voor licht. De meeste locaties waar feesten worden gegeven hebben zelf al een prima sfeerverlichting en veelal een stijlvolle zaal. Het is de kunst om die sfeer in tact te laten en alleen aan te vullen met lichteffecten rondom de dansvloer. Wij leveren bij onze meeste shows daarvoor o.a. een aantal mooie scans, moving heads en spectaculaire laser-effecten.